sâmbătă, noiembrie 03, 2007

Orice lucru are un început

Dragi cititori,

Vă întrebaţi probabil: „De ce să pierd timp citind acest blog?” "Ce are în plus faţă de celelalte câteva mii?"
Răspunsul meu este: „Pentru că vă va oferi acces la:
  • evenimente ce au loc în toată lumea şi care influenţează vieţile tuturor;
  • evenimente istorice semnificative pentru cultura oricărui om;
  • descoperiri ştiinţifice;
  • recomandări muzicale şi cinematografice;
  • citate celebre;
  • şi multe altele.
Nu va conţine însă informaţii cu privire la viaţa personală a vedetelor străine sau autohtone, imagini şi filmări în stil paparazzi, pornografie sau crime.”

Ca în orice blog, articolele vor fi uneori urmate de comentarii personale, acolo unde chiar am ceva de spus. Oricine are dreptul şi posibilitatea să scrie comentarii cu privire la subiectele tratate. Cât timp aceste comentarii sunt decente şi nu jignesc, nu voi fi nevoit să aplic o moderare a lor. Cu toţii aveţi dreptul de a vă exprima liber, aşa că sper să nu fiu nevoit sa îl îngrădesc pe acest blog.

Scopul acestui blog este de a ţine la curent românii cu ce se întâmplă în lume. Nu este un blog dedicat jurnalismului on-line dar asta nu înseamnă că nu va conţine ştiri, pe care eu le voi considera importante.
Aceste ştiri nu vor fi copiate sau traduse aşa cum sunt găsite în ziare, pe site-uri româneşti sau străine, sau în alte surse ci vor fi prelucrate, de regulă din mai multe locaţii, astfel încât produsul final să îşi păstreze substanţa, având însă şi o oarecare originalitate şi contribuţie proprie.

Acestea fiind spuse şi cu speranţa că v-am convins că acest blog merită citit zilnic, închei cu un citat de-al lui  Arthur C. Clarke
It may be that the old astrologers had the truth exactly reversed, when they believed that the stars controlled the destinies of men. The time may come when men control the destinies of stars.

Este posibil ca bătrânii astrologi să fi descoperit adevărul pe dos, când au crezut că stelele controlează destinul oamenilor. Va veni timpul când oamenii controlează destinul stelelor.


All Rights Reserved © 2007-2008 Expanding your Horizons by Arthur.