duminică, noiembrie 11, 2007

Integraţi-mă, integraţi-mă sau dacă vreţi eutanasiaţi-mă!

Atenţie

Ce urmează poate fi considerat de unii ca fiind un mesaj cu tente rasiste.


De câteva săptămâni încoace, noi românii, am fost în centrul atenţiei europenilor. Din păcate această atenţie se datorează "minunaţilor" rromi şi infracţiunilor comise de ei. Datorită numărului şi faptelor lor, Europa a ajuns să pună un semn de egalitate între român şi rrom aka ţigan. Chiar dacă moartea Giovannei Reggiani a reprezentat un eveniment tragic ca orice altă moarte, care de fapt se pare că nici nu a fost cauzată de “prea-cinstitul” ţigan Mailat ci de un infarct, aceasta a devenit pretextul pentru deschiderea sezonului de export de ţigani. Este drept că pe lângă mulţii români care au plecat să muncească cinstit în Italia (şi în alte ţări din Europa), au migrat şi mulţi rromi. Ispitiţi de “visul italian” aceştia şi-au luat puradeii, pirandele, corturile şi talentul înnăscut de a supravieţui şi au migrat în ţara mediteraneană în care curge numai lapte şi miere. Acolo au făcut ce ştiu ei mai bine şi anume: au furat, au violat, au agresat, au spălat parbrize, au cerşit şi lista poate continua. Şi trebuie să recunoaştem că nu s-au făcut de râs! Dar nu este corect să fim numai noi traşi la răspundere.
Este şi vina Italiei pentru că a încercat să-i trateze pe toţi cei care prezentau paşaport/ c.i. de român ca şi pe ceilalţi membrii ai Uniunii Europene şi a deschis larg graniţele, aplicând cu multă încredere principiul de bază al comunităţii şi anume “Unitate în diversitate”. Şi ce diversitate au primit...
Ani întregi a ţipat Europa că de ce nu-i integrăm pe rromi. Na! Integraţii voi!!! Vedeţi că nu-i chiar atât de simplu?
Le-am dat locuri gratis în licee şi facultăţi şi ce-am obţinut cu asta? I-am integrat chipurile pe ei şi i-am determinat pe români să se simtă ca o minoritate în propria ţară. Ţiganii atacă români pe stradă şi dacă te aperi poţi fi acuzat de discriminare sau chiar rasism, plus că şansele să scapi teafăr sunt relativ mici ţinând cont că sunt întotdeauna mai mulţi. Şi vor deveni din ce în ce mai mulţi deoarece se înmulţesc mai rău ca iepurii. Pentru ei copiii nu reprezintă decât o metodă de a scoate bani. Se angajează câteva luni la o firmă (de regulă fantomă tot de-a unor ţigani) iar apoi trântesc un copil şi intră în concediu ca să-l crească. Legea spune că nu pot fi concediate respectivele iar pentru creşterea copilului primesc o indemnizaţie lunară plătită de toţi românii care muncesc, adică eu, tu, părinţii noştri etc. Păi e corect aşa?

Mă întreb care va fi picătura care va umple paharul pentru noi şi dacă vom avea puterea ca naţie să luptăm din nou pentru ţara noastră. Cealaltă alternativă ar fi să emigrăm cu toţii (de ce nu chiar în Congo, ca în versurile celebrului cântec electoral) şi să îi lăsăm pe rromi suverani peste Rromânia.

All Rights Reserved © 2007-2008 Expanding your Horizons by Arthur.